2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP)

obrázek - 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP)
KONEČNÁ CENA s DPH: 9.399 Kč
Cena bez DPH: 7.768 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9151005
Dostupnost: Na dotaz

Robustní kovový sloupek pro instalaci interkomů 2N Force a 2N Safety. Instalace je vhodná do prostor, kde není možná montáž interkomu na stěnu. Výška sloupku je optimalizovaná pro komunikaci s řidiči osobních automobilů u vjezdů na parkoviště či u vjezdových bran.



Stojan najde využití u vjezdu do průmyslových areálů, obchodních či logistických center, parkovacích ploch, ale i u vjezdových bran rodinných domů či rozsáhlých bytových komplexů s uzavřenou příjezdovou cestou. Je vyrobený na míru a dokonale se hodí pro interkomy 2N Force a 2N Safety. Instalátorovi odpadá starost se sháněním, případně výrobou vhodného držáku.



sloupek uzpůsobený pro interkomy 2N Force a 2N Safety

robustní provedení s odolnou povrchovou úpravou

svou výškou 120 cm (47ʺ) se ideálně hodí k vjezdové bráně

veškerá kabeláž je ukrytá uvnitř sloupku



Technické parametry



Barva: černá

Výška: 120 cm / 47ʺ

Váha: 10.5 kg

Montáž sloupku na podklad: 4 šrouby o průměru 15 mm (nejsou součástí balení)

Montáž interkomu na sloupek: 4 šrouby (jsou součástí balení)

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP)

Hledáte 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP)? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) za výhodnou cenu. 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) má objednací číslo ATEUS-9151005. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) u nás nakoupíte za konečnou cenu 9.399 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® Force/Safety, vjezdový sloupek pro instalaci interkomu, výška 120 cm (Analog/IP) je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu