2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display

obrázek - 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display
KONEČNÁ CENA s DPH: 22.243 Kč
Cena bez DPH: 18.383 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9155036
Dostupnost: Na dotaz

Čtyřpalcový LCD displej vás hned na první pohled upoutá moderním a luxusním vzhledem. Velká pozornost byla věnována i použitým materiálům. Modul dotykového displeje je díky tomu maximálně odolný vůči vodě i mechanickému poškození. Rovněž je velmi dobře čitelný nejen v naprosté tmě, ale i na přímém slunci.



Kromě intuitivního ovládání nabídne svým uživatelům řadu užitečných funkcí. Nesmírnou výhodou je strukturovaný adresář kontaktů. Stromová struktura umožňuje třídění jmen např. dle firem či oddělení. Kapacita telefonního seznamu navíc čítá až 1999 kontaktů, v kterých můžete snadno vyhledat konkrétní osobu či listovat pomocí prstu.



Displej se může pochlubit i dotykovou klávesnicí např. pro pohodlné vložení přístupového kódu. V čase nečinnosti může displej zobrazovat vaše logo, reklamu, důležité oznámení či žánrové obrázky.



Dotykový displej je určen pro vnitřní i venkovní použití a podobně jako i všechny ostatní moduly, je i on napájen, nastavován a řízen přímo ze základní jednotky interkomu 2N IP Verso.

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display

Hledáte 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display za výhodnou cenu. 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display má objednací číslo ATEUS-9155036. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display u nás nakoupíte za konečnou cenu 22.243 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® IP Verso, rozšiřující modul Touch display je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu