2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý

obrázek - 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý
KONEČNÁ CENA s DPH: 3.738 Kč
Cena bez DPH: 3.090 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-91378382W
Dostupnost: Na dotaz

Praktický stojan pro odpovídací jednotku 2N Indoor Touch, díky kterému jej budete mít vždy po ruce. Komunikátor do stojanu snadno upevníte pomocí dvou šroubů. Umístit ho můžete na libovolné místo, např. na recepční pult, stůl či poličku.



Díky tomuto stojanu najde komunikátor využití zejména v prostorách, kde se často řeší přijímání návštěv či zobrazení obrazu z kamery. Typickým příkladem jsou nejen kancelářské budovy, hotely, školy či obchodní řetězce, ale i rodinné domy a bytové komplexy.

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý

Hledáte 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý za výhodnou cenu. 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý má objednací číslo ATEUS-91378382W. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý u nás nakoupíte za konečnou cenu 3.738 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® Indoor Touch, stojan pro montáž na stůl, bílý je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu