2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy

obrázek - 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy
KONEČNÁ CENA s DPH: 4.164 Kč
Cena bez DPH: 3.442 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9159050
Dostupnost: Na dotaz

2N Induction Loop je elektrické zařízení, které bezdrátově přenáší zvuk z 2N IP interkomu do naslouchátka sluchově postižené osoby. Po připojení k zvukovému zdroji umožní hendikepovaným osobám se sluchovým postižením mnohem lépe slyšet a vnímat zvuky. Instalací indukční smyčky u dveří tak splníte nejen potřebné normy, ale i usnadníte uživatelům naslouchacího přístroje komunikaci přes interkom např. s recepcí. 2N Induction Loop je proto neocenitelným pomocníkem při řešení přístupnosti veřejných i soukromých prostor.



Praktické zařízení 2N Induction Loop je označeno mezinárodně přijatým grafickým symbolem a tvoří jej zesilovač indukční smyčky a vestavěná anténa. Samozřejmostí je i připojení externí antény pro zvýšení dosahu signálu. Indukční smyčku nabízíme ve dvou verzích, přičemž obě umožňují velmi snadnou montáž na stěnu. První varianta disponuje speciálním konektorem a je předpřipravena k použití s 2N IP interkomy pro řešení dveřní komunikace sluchově postižených osob. Druhá verze je obecně použitelná s jakýmkoliv zařízením vysílajícím audio signál (např. výtahový komunikátor, reproduktor apod.).



A na jakém principu indukční smyčka funguje? Toto elektrické zařízení kolem sebe vyzařuje magnetické pole, které dokáže zachytit každý naslouchací přístroj s vestavěným indukčním snímačem. Naslouchátko sluchově postižené osoby pak funguje jako přijímač signálů vysílaných indukční smyčkou a eliminuje vnější rušivé vlivy a ozvěny. Díky tomu 2N Induction Loop usnadní uživatelům naslouchacího přístroje příjem zvukových informací a umožní jim daleko lepší porozumění mluvené řeči.



Hlavní výhody

bezdrátový přenos zvuku z interkomu do naslouchátka

speciální konektor pro propojení s 2N IP interkomy

možnost připojit i k libovolnému zdroji zvuku

jednoduchá montáž na stěnu

vestavěný zesilovač

vestavěná anténa včetně možnosti připojit externí

mezinárodní grafické označení



Určeno pro

systémový integrátor

státní správa

velká a nadnárodní společnost

malá a střední firma

projekční kancelář

telekomunikační operátor



Oblasti použití

veřejné budovy státní správy

vzdělávací instituce

obchodní centra

školy

nemocnice

kancelářské budovy



Technické parametry



Napájení

Napájecí napětí: 8 až 18 VDC

Napájecí proud při napájení 12 V: zátěž 1 Ω plný výkon: 1,4 A, signál sinus; 1 A, signál pink noise; zátěž 8 Ω, poloviční výkon: 550 mA, signál sinus; 400 mA signál pink noise; bez signálu: 100 mA; standby: max 10 mA

Přechod do standby bez signálu: 10 s

Vstupní úroveň základní: 100 mV až 6 Vef

Vstupní úroveň zvýšená: 1 V až 35 Vef

Vstupní impedance: 2 kΩ paralelně s 0,3 H

Výstupní proud, zátěž 1 Ω: 2,2 Aef (sinus); plný výkon: 1,6 Aef (pink noise)

Výstupní proud, zátěž 8 Ω: 730 mAef signál sinus; poloviční výkon: 520 mAef signál pink noise



Mechanické vlastnosti

Odolnost výstupu proti zkratu: neomezená doba

Kmitočtová charakteristika: 100 Hz až 5 kHz ±3 dB

Teplotní rozsah: -20 až +50 °C

Stupeň krytí: IP65

Rozměry: 144 x 100 x 31 mm

Hmotnost: 0,3 kg

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy

Hledáte 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy za výhodnou cenu. 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy má objednací číslo ATEUS-9159050. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy u nás nakoupíte za konečnou cenu 4.164 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® Induction Loop, indukční smyčka s konektorem pro IP interkomy je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu