2N licence Lift Modul pro IP interkomy

obrázek - 2N licence Lift Modul pro IP interkomy
KONEČNÁ CENA s DPH: 7.016 Kč
Cena bez DPH: 5.799 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9137916
Dostupnost: Na dotaz

Speciální Lift Modul licence pro 2N IP interkomy ve výtahu. Licence odemkne funkce potřebné pro zprovoznění přístupového řešení pro výtahy. Přístupové řešení sestává z této licence, IP interkomu 2N vybavného pro kontrolu vstupu, AXIS A9188 Network I/O Relay modulu pro výtahy a SW 2N Access Commander.



Součástí kompletního IP přístupového systému je i kontrola přístupu do jednotlivých pater budovy. Nyní může být součástí vašeho projektu také omezení přístupu rezidentům pouze do patra, ve kterém bydlí nebo pracují. Společná patra budou dostupná všem a časové profily umožní mimořádně citlivě rozlišit, kdo má přístup do kterého patra. Pro identifikaci je možné využít kteroukoli z podporovaných přístupových technologií. Doplňte systém zabezpečení budovy o přístupové řešení pro výtahy.



Hlavní výhody

přístup pouze do vybraných pater

různé možnosti identifikace

vhodné až pro 40 pater

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N licence Lift Modul pro IP interkomy

Hledáte 2N licence Lift Modul pro IP interkomy? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N licence Lift Modul pro IP interkomy za výhodnou cenu. 2N licence Lift Modul pro IP interkomy Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N licence Lift Modul pro IP interkomy je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N licence Lift Modul pro IP interkomy má objednací číslo ATEUS-9137916. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N licence Lift Modul pro IP interkomy u nás nakoupíte za konečnou cenu 7.016 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N licence Lift Modul pro IP interkomy se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N licence Lift Modul pro IP interkomy je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu