2N licence Informacast pro IP interkomy

obrázek - 2N licence Informacast pro IP interkomy
KONEČNÁ CENA s DPH: 1.825 Kč
Cena bez DPH: 1.509 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9137910
Dostupnost: Na dotaz

IP interkomy 2N podporují protokol Informacast pro streamování audia. Protokol Informacast umožňuje sestavit audio stream (unicast/multicast RTP/UDP kódovaný kodekem G.711 U-law) mezi interkomem a informacast serverem příp. jiným Informacast klientem.



Po povolení služby jsou automaticky pomocí SLP protokolu v lokální síti vyhledány informacast servery a interkom se u nich automaticky zaregistruje. Informacast server u něhož je interkom zaregistrován může interkomu posílat příkazy pro sestavení audio streamu.



Dostupné příkazy



Broadcast - interkom přijímá audio stream z informacast serveru a přehrává jej pomocí zabudovaného reproduktoru

Capture - interkom zaznamenává audio pomocí interního mikrofonu a posílá audio stream na informacast server

Listen - interkom přijímá audio stream posílaný jiným informacast klientem



IP interkom podporuje registraci až ke 4 informacast serverům současně a umožňuje sestavení až 6 paralelních audio streamů.

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N licence Informacast pro IP interkomy

Hledáte 2N licence Informacast pro IP interkomy? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N licence Informacast pro IP interkomy za výhodnou cenu. 2N licence Informacast pro IP interkomy Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt v naší nabídce 2N licence Informacast pro IP interkomy má objednací číslo ATEUS-9137910. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N licence Informacast pro IP interkomy u nás nakoupíte za konečnou cenu 1.825 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N licence Informacast pro IP interkomy se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N licence Informacast pro IP interkomy je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu