TRAKTOR - Zetor simulátor 2009

obrázek - TRAKTOR - Zetor simulátor 2009
KONEČNÁ CENA s DPH: 275 Kč
Cena bez DPH: 228 Kč
Výrobce: O
Kód zboží: XT_1026
Dostupnost: max. 14 dní

Traktor je pořádná mašina a co teprve takový kombajn. Jako farmář si užijech těchto strojů dostatečně a právě farmařina bude tvým hlavním úkolem v této hře. Budeš se muset postarat o to, aby tvé pole úrodně rodila, pořádně je obdělávat, připravovat je na setí a pak samozřejmě sklízet. Svou úrodu pak zhodnotit v pivovaru nebo ve mlýně. Inu bude toho před tebou velmi mnoho a samozřejmě vše bude spojeno s pořádnými traktory a kombajny. Traktor Zetor Simulator 2009 představuje novou verzi hry, která patří k nejhranějším hrám nejen v České republice, ale v celé Evropě. Stanete se farmářem, jenž musí na své živobytí dřít dnem i nocí. Hlavním úkolem této hry je již zmiňovaná farmařina. Budete využívat mnoho přístrojů, což je mimo traktoru i velkolepý kombajn a různé doplňky. Hru Traktor Zetor Simulator 2009 vydala německá společnost Astragon. Po jejím vydání se stala nejhranější hrou v Německu, postupně se rozšířila do České republiky a dalších zemí. Hra se začala vyvíjet s výrobou zemědělských hraček, a tak vzniklo něco, na co hodně lidí dlouho čekali. Verze 2009 je vylepšená oproti verzi 2008 o velmi zajímavé detaily. Grafika je jistě uspokojivá a vy se můžete cítit jako skutečný farmář. Díky verzi 2009 máte větší možnost využívat techniku, také se vám nabízí nové plodiny a krajina je mnohem detailnější, díky čemuž se do hry skutečně vžijete. Do hry můžete stahovat velké množství nových strojů, budov a také map. V neposlední řadě si jistě budete chválit nové scénáře, které hru jistě zpříjemní a stane se více oblíbenou. Ve hře jsou nová vylepšení, co se týče nejen grafiky, ale i celkové hratelnosti. Otevírá se vám nový a mnohem větší výběr doplňků. Jistě oceníte časové rozlišení, kdy se den střídá s nocí. Také se vám bude měnit počasí, mohou nastat kroupy, které vám znepříjemní pěstování plodin. O vše se jako správný a poctivý farmář musíte postarat. Hra vám poskytuje detailnější stroje, s nimiž budete moct orat, sít a sbírat úrodu, kterou následně odevzdáte do sýpky. Plodiny také můžete prodávat a získat tím eura. Musíte však neustále sledovat, jak se pohybují výkupní ceny na trhu, protože se neustále mění. Obchody se zbožím provádíte díky kariérnímu módu. Lokalizace: České titulky. Minimální systémové požadavky: Operační systém: Windows XP/VISTA/Windows 7 Procesor: 2.0GHz Paměť RAM: 1024MB Grafická karta: GeForce 6800 nebo Radeon X800 a lepší Volné místo na pevném disku: 1GB Optická mechanika: DVD

 
 

Dodatečné informace k produktu: TRAKTOR - Zetor simulátor 2009

Hledáte TRAKTOR - Zetor simulátor 2009? ElektroMichael.cz Vám nabízí TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 za výhodnou cenu. TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt v naší nabídce TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 má objednací číslo XT_1026. Výrobcem produktu je značka O.

TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 u nás nakoupíte za konečnou cenu 275 Kč s DPH. K ceně produktu: TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: TRAKTOR - Zetor simulátor 2009 je od 119 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu