2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace)

obrázek - 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace)
KONEČNÁ CENA s DPH: 40.898 Kč
Cena bez DPH: 33.801 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-91379032
Dostupnost: Na dotaz

Zamezte vstupu neoprávněných osob do vaší budovy díky IP přístupovému systému od 2N. Mozkem celého systému je software 2N Access Commander s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Využijete ho nejen pro správu přístupů do objektu, ale i pro monitorování stavu přístupových jednotek v reálném čase.



Hlavní výhody

hromadná správa 2N zařízení

integrovaný docházkový systém (doplňková licence)

monitorování několika lokací



Vlastnosti



Nastavení přístupového systému

Jednoduše nastavte přístupová oprávnění ve vaší organizaci, např. určete, kdo a kdy má přístup do konkrétních dveří nebo zón.



Integrovaný docházkový systém

Součástí softwaru 2N Access Commander je docházkový systém (licencovaná funkce). Záznamy příchodů a odchodů lze sledovat přes webové rozhraní nebo exportovat jako soubor XLS či CSV.



Monitorování zařízení a hlášení poruch

Administrátor jediným pohledem zjistí, zda všechna zařízení hladce fungují. V případě jakéhokoli alarmu nebo odpojení je administrátor ihned informován e-mailem nebo oznamovací ikonou.



Ovládání přes webové rozhraní

Vše se nastavuje pomocí intuitivního a uživatelsky příjemného webového rozhraní upraveného podle potřeb uživatelů, které je k dispozici v sedmi jazycích a kdykoli přístupné přes internet.



Monitoring zneužití přístupových práv

Funkce Anti-passback umožňuje evidovat nebo zcela zakázat opětovný vstup, pokud předtím nebyl zaznamenaný odchod z vyhrazených prostor. Výrazně se tím zvyšuje dohled nad dodržováním přístupových pravidel.



Hromadná správa 2N zařízení

V případě větších instalací využijte možnosti nakopírovat si nastavení zařízení 2N mezi sebou a spravovat je z jediného místa.



Monitorování několika lokací

Ideální řešení pro společnost, která má pobočky v několika městech. Administrátor má přehled nad systémem kontroly přístupu ve všech budovách a spravuje zařízení z jednoho místa.



Podpora integrace pomocí API

Díky použití rozhraní REST API je 2N Access Commander připraven pro snadnou integraci se systémy třetích stran, jako jsou docházkové systémy nebo CRM.



Management návštěvnických karet

Přímo v softwaru lze návštěvníkům nastavit časově omezený přístup do specifických zón a monitorovat jejich pohyb.



Synchronizace s databázovými systémy

Propojení s Microsoft Active Directory pomocí protokolu LDAP či pravidelná synchronizace s jinými systémy přes CSV zajistí, že jsou uživatelé v 2N Access Commander vytvořeni automaticky a zároveň i pravidelně synchronizováni.



Technické parametry



Obecné

Software pro kontrolu přístupu distribuovaný jako kompletní balíček ve formátu .OVA. Navržen pro importování do virtuálních systému, např. Oracle VM VirtualBox, VMware (v6.5) nebo Microsoft Hyper-V. Tento server by měl být v provozu 24/7, protože zaznamenává veškeré události z připojených 2N zařízení.



Minimální HW požadavky pro PC / server

Níže uvedené specifikace jsou určeny přibližně pro 50 připojených zařízení (2N IP interkomy a přístupové jednotky) připojených do 2N Access Commanderu a s neomezeným počtem uživatelů.



Operační systém: libovolný 64-bitový systém (Windows, Linux, OS X, Solaris)

CPU: 2 GHz; 2 jádra (x86 – 64)

RAM: 2 GB

Konektivita: pro upgrade systému je vyžadováno připojení do internetu s rychlostí min. 512 kbit/s



Podporované prohlížeče

Optimalizováno pro prohlížeč Google Chrome (verze 60 a vyšší)



Podporované prohlížeče: Mozilla Firefox (verze 55 a vyšší), Microsoft Edge (verze 40 a vyšší)



Ostatní prohlížeče nebyly testovány a nelze tak zaručit plnou funkčnost.

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace)

Hledáte 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace)? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) za výhodnou cenu. 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) je možno koupit i na výhodné splátky. Čekat se nevyplácí.

Produkt v naší nabídce 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) má objednací číslo ATEUS-91379032. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) u nás nakoupíte za konečnou cenu 40.898 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® Access Commander, licence PRO, 100 zařízení, 1000 uživatelů (nová instalace) je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu