2N externí PC čtečka Bluetooth, USB

obrázek - 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB
KONEČNÁ CENA s DPH: 994 Kč
Cena bez DPH: 822 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9137422E
Dostupnost: Na dotaz

Externí Bluetooth čtečka, která je k počítači připojena přes USB rozhraní. Lze ji využít pro párování nových uživatelů, kteří chtějí využívat svůj chytrý telefon s nainstalovanou 2N Mobile Key aplikací pro přístup do střežených prostor, které jsou zabezpečeny IP interkomem nebo autonomní čtečkou s Bluetooth modulem. Ke správné funkčnosti externí čtečky je vyžadován USB driver.



Každému uživateli je ve webovém rozhraní konkrétního zařízení (2N Access Unit Bluetooth nebo 2N IP Verso) či v software 2N Access Commander vygenerován párovací PIN kód. Při zadávání PIN kódu do aplikace musí být uživatel se svým chytrým telefonem v blízkosti této externí Bluetooth čtečky (typicky u PC administrátora, recepční).

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB

Hledáte 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB za výhodnou cenu. 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt v naší nabídce 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB má objednací číslo ATEUS-9137422E. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N externí PC čtečka Bluetooth, USB u nás nakoupíte za konečnou cenu 994 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N externí PC čtečka Bluetooth, USB je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu