2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti

obrázek - 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti
KONEČNÁ CENA s DPH: 1.911 Kč
Cena bez DPH: 1.580 Kč
Výrobce: 2n
Kód zboží: ATEUS-9155049
Dostupnost: Na dotaz

Nefunguje mobilní síť? Interkom bohužel nenakonfigurujete. Pokud tedy nemáte Debug Modul. Připojte do interkomu Debug Modul a do modulu síťový kabel (RJ-45). Dostanete se do webového rozhraní interkomu a konfigurujte jako v lokální síti. Při problému si stáhněte tzv. trace zařízení a pošlete ho technické podpoře 2N k analýze.



Nepoužívejte 2N LTE Verso Debug Module k trvalému připojení interkomu do lokální sítě, ale pouze k vyřešení potíží se SIM kartou.

 
 

Dodatečné informace k produktu: 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti

Hledáte 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti? ElektroMichael.cz Vám nabízí 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti za výhodnou cenu. 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti Vám dodáme do 48 hodin!

Produkt v naší nabídce 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti má objednací číslo ATEUS-9155049. Výrobcem produktu je značka 2n.

2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti u nás nakoupíte za konečnou cenu 1.911 Kč s DPH. K ceně produktu: 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti se již nic nepřipočítává (kromě dopravného). Výše dopravného záleží na způsobu dopravy a platby, který vyberete v košíku. Cena dopravy pro zboží: 2N® LTE Verso, debug module pro nastavení při nefunkční LTE síti je od 100 Kč.

V současné době neprobíhá žádna akce!

Mapa webu